Personoidut kahvit

Kahvipakkaus yrityksen omalla etiketillä auttaa rakentamaan yrityksen brändiä, imagoa ja yrityskulttuuria. Meiltä voit tilata perusvalikoimamme kahvia yrityksen omalla etiketillä esimerkiksi taukokahviksi, yrityslahjoiksi tai vaikkapa henkilökunnalle kotiin etäkahvitauoille. Valmistamme kahveja omilla etiketeillä myös yksityiseen käyttöön. Nimikkokahvi esimerkiksi huvilalle, mökille tai veneelle on kiva lisäys nautinnollisiin kahvihetkiin.

Perusvalikoima

Perusvalikoimaan kuuluvat kahvimme Brasiliasta. Paahdamme kahvit toiveiden mukaisesti vaaleasta tummaan perusvalikoimaamme mukaillen. Perushinta 200 gramman kahvipakkaukselle (20-39 kpl) omalla etiketillä on 12,90 € (alv 0%). Hinta on sidonnainen tuotantomäärään, joten suurempi eräkoko laskee pakkausten yksikköhintaa seuraavasti:

• 40-59 kpl: 9,90 €/kpl
• 60-99 kpl: 8,90 €/kpl
• 100-199 kpl: 7,90 €/kpl
• 200-300 kpl: 6,90 €/kpl

*hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa

Muidenkin kahvien valinta onnistuu, mutta niiden hinnat katsotaan aina erikseen, tapauskohtaisesti. Suuremmista määristä ja erilaisista pakkauksista kannattaa kysyä myös erillinen tarjous.

Erikoisvalikoima

Suunnittelemme mielellämme yritykselle myös täysin oman kahvin. Tässä tapauksessa kannattaa varautua useamman viikon prosessiin tuotannollisten testausten, makuprofiilien ja raaka-aineiden hankinnan takia. Räätälöinnin hinta riippuu sekä valittavista kahvipavuista että tuotantomääristä. Jos haluat täysin oman kahvisi, niin ota yhteyttä myyntiimme sähköpostilla osoitteeseen info@kapuroastery.fi.

Pakkaus

Perusvaihtoehtona on ruskea voimapaperipintainen pussi. Räätälöityyn erikoistuotteeseen voidaan valita myös erikoispussi, mutta niiden hinnat katsotaan aina erikseen, tapauskohtaisesti.

Peruspakkaukseen sisältyy vakioetiketit yrityksen logolla ja halutulla kahvin nimellä sekä määrämuotoisella kuvaustekstillä. Erikoisetiketeistä ja niiden suunnittelusta kannattaa kysyä erillinen tarjous.

Tilaus

Tilauksen voi tehdä ottamalla yhteyttä myyntiimme sähköpostilla osoitteeseen info@kapuroastery.fi.

Toimitus

Toimitusaika sovitaan erikseen. Kysy lisää myynnistämme osoitteesta info@kapuroastery.fi.